Üniversite hastanesi, sözleşmeli personel alacak

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne 68 sözleşmeli personel alınacak. Çocuk Gelişimcisi, Fizyoterapist, Diyetisyen, Psikolog, Hemşire ve Sağlık Teknikeri kadrolarına alınacak çalışanlar, S?

GÜNDEM 22.10.2018 16:35:00 0
Üniversite hastanesi, sözleşmeli personel alacak

Yetkililer “Adaylar belirtilen unvanlardan yalnızca birine, 2 Kasım 2018 tarihine kadar başvurabilecek. Başvuruların ardından, KPSS B grubu puanları üzerinden bir sıralama gerçekleştirilerek, ilan edilen adet kadar asıl ve iki katı yedek aday belirlenerek açıklanacak. İlana ilişkin tüm detaylara https://www.trakya.edu.tr/news/19-ekim-2018-tarihli-sozlesmeli-personel-ilani adresinden ulaşabilecek” dedi.

 

“BÖLGENİN EN FAZLA İSTİHDAM SAĞLAYAN KURUMU”

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi’nin her geçen gün daha da güçlenerek, emin adımlarla yola devam ettiğini belirterek “Göreve geldiğimiz günden bu yana, üniversitemizi her anlamda daha da güçlendirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Trakya Üniversitesi, bölgenin en fazla istihdam sağlayan kurumu. Söz konusu yeni işe alımlarla ailemiz daha da büyüyecek, gelişecek. Bu alımlar, teknik ve teknolojik altyapısı oldukça güçlü olan, gerek yatak kapasitesi gerekse tıbbi cihaz niteliği ve niceliği bakımında ülkemizin önde gelen sağlık kurumları arasında yer alan hastanemizin kadrosuna güç katacak. Hastanemizde çalışan doktorlarımız ve Tıp Fakültesi’ndeki hocalarımızla birlikte tüm zorlu koşullarda, insanüstü bir çabayla emek sarf eden sağlık çalışanlarımızın iş yoğunluğunu azaltacak ve hizmet kalitesini daha da artıracak bu işe alım sürecinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE