Kanserle Mücadele Eğitimleri devam ediyor

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi, Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliği ile düzenlenen ve kanserde erken teşhisin önemi konusunda bilgilendirme amacıyla sürdürülen eğiti

GÜNDEM 21.10.2018 15:52:00 0
Kanserle Mücadele Eğitimleri devam ediyor

Önceki gün de Seymen Mahallesi’nde eğitim düzenlendi. Muhtarlık binasında düzenlenen seminere Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri ile kadınlar katıldı.

 

“YILMADAN MÜCADELE EDECEĞİZ”

 

Seminerin açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, “KETEM ile başlattığımız çalışmalar kapsamında kanserle mücadele ediyoruz. Çorlu'da yaşayan tüm kadınlara ulaşmak istiyoruz. Kanser ile yılmadan mücadele edeceğiz” dedi.

 

ERKEN TEŞHİSİN ÖNEMİ

 

Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri öncelikle seminere katılan kadınlara KETEM'in çalışmaları ve kanserde erken teşhis konusunda açıklamalarda bulunurken, KETEM bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen kanser taramaları hakkında (meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın barsak kanseri) da bilgiler aktardı.

Haber / Menşure KARDEŞ