Caminin temeli törenle atıldı

Vali Mehmet Ceylan'ın katılımıyla Süleymanpaşa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü bünyesinde yapılacak olan caminin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Vali Mehmet Ceylan'ın yanı Cumhur

GÜNDEM 21.10.2018 13:50:00 0
Caminin temeli törenle atıldı

Tekirdağ’da Yüksek Güvenlikli F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nun da içinde yer aldığı kampüste, cezaevi personelince yaptırılacak caminin temelleri atıldı.

 

TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Tekirdağ- Murat yolu üzerinde, aralarında F tipi 1- 2 ile T tipi 1- 2 cezaevi de bulunan kampüs girişinde, cezaevi personelince cami yaptırma kararı alındı. Personelin yanı sıra hayırseverlerin de desteğiyle yapılacak 550 metrekare büyüklüğündeki cami için temel atma töreni düzenlendi.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Törene Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kırklareli Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tekirdağ Adliyesi'nde görevli savcı ve hakimler, cezaevi personeli ve Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek katıldı. İpek'in okuduğu dualar sonrası kesilen kurbanın ardından temele harç katıldı. Cezaevi kampüs caminin yardımlarla kısa sürede bitirilmesinin planlandığı ifade edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ