Muhtarlarla yemekte buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği yemekte Çerkezköy'deki mahalle muhtarlarını ağırladı. Muhtarlardan mahalleleri ile ilgili sıkıntılar

GÜNDEM 19.10.2018 16:13:00 0
Muhtarlarla yemekte buluştu

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Akay, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Yemekte vatandaşların taleplerini dile getiren Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, avcıların atış poligonu istediğini söyledi.

 

YIKIMLAR DEVAM EDECEK

 

Yemekte konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy’de kaçak yapılaşma ile ilgili çalışmalar başlattıklarını ifade ederek “Belediyeye ve hazineye ait kaçak yapıları yıkıyoruz. Bu alanlara yapı yapanlar 1.1.2018 tarihinde yapılaşmaya başlayan imar kayıt belgesiyle bizlere cevap veriyorlar. Biz de uydudan kendilerine kaçak yapı olduğunu gösteriyoruz. Şuan itibariyle yıkıma Ambardere’den başladık. Diğer mahallelerde de hazine arazileri ve belediye arazilerine kaçak yapılan yapıları yıkacağız” dedi.

 

“MUHTARLARIMIZ YÖNETİM ANLAYIŞIMIZIN BİR PARRÇASI”

 

Başkan Akay, Muhtarlar Günü’nü de kutlayarak “Muhtarlarımız demokrasinin ilk halkası, vatandaşlarımızla resmi kurumlarımız arasındaki en önemli bağ, danışma ve istek merkezidir. Bu bilinçle muhtarlarımızı yönetim anlayışımızın bir parçası olarak görüyoruz.Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Sağlık, sıhhat içerisinde inşallah görev yapmak nasip olur” dedi.

 

ÇİÇEK VERDİ

 

Yemeğin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından mahalle muhtarlarına günün anısına çiçek verdi. Dün saat 11:30’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Başkan Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile muhtarlar katıldı. Yemeğin sonunda muhtarları uğurlayan Akay, onlarla selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU