Kurs başvuruları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi ortaklığında düzenlenecek olan meslek edindirme kursları için başvurular devam ediyor. Kurs başvurularının devam ettiğini belirten yetkililer, yeni dönem k

GÜNDEM 18.10.2018 14:28:00 0
Kurs başvuruları devam ediyor

Yeni dönem kurslarının 5 Kasım’da başlayacağını belirten Ergene Belediyesi yetkilileri “Yeni dönem kursu için kayıtlar şu anda devam etmekte olup son başvuru tarihi 26 Ekim. Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında ücretsiz bir şekilde verilecek olan Kuaförlük ve Berberlik kursuna kayıt yaptırmak isteyenler Zübeyde Hanım Parkı, Ulaş Belediye Binası, Velimeşe Hizmet Binası ve TEMEK Tekirdağ merkezine başvurmaları gerekiyor” dedi.

 

YENİ İŞ KAPISI AÇACAK

 

Kuaförlük ve Berberlik kursunun Velimeşe Mahallesi’nde bulunan kurs merkezinde verileceğini söyleyen yetkililer “Kuaförlük kursu hafta içi her gün saat 09.00 ile 13.00 arasında toplam 357 saat, Berberlik kursu ise hafta içi her gün saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında toplamda 372 saat sürecek. Kurs sonunda alınacak olan eğitim sertifikaları Milli Eğitim onaylı olacak ve vatandaşlara yeni iş kapıları açılacak” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ