'Çorlu TSO, bölgenin lokomotifi durumunda'

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine iade-i ziyarette bulunan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, "Göreve geldiğim günden bugüne kadar yapılan faaliyetleri inceleme fırsatı buldum. Çorlu Ticaret ve Sanayi

GÜNDEM 17.10.2018 17:02:00 0

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Meclis Üyesi Göksel Şahin ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından karşılanan Kaymakam Sarılı, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’dan faaliyet ve projeler hakkında bilgi aldı.

 

“AMACIMIZ EN İYİ HİZMETİ VERMEK”

 

Çalışmalardaki amaçlarının üyelere, Çorlu’ya en iyi hizmeti vererek, en yüksek memnuniyeti sağlamak olduğunu belirten İzzet Volkan “Bu konuda gerek kamu kurum kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi. Kaymakam Cafer Sarılı da Çorlu’da görev yapmaktan son derece memnun olduğunu belirterek “Göreve geldiğim günden bugüne kadar yapılan faaliyetleri inceleme fırsatı buldum. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Bölgenin ve Çorlu’nun lokomotifi durumundadır. Gerçekleştirmek istediğiniz projelerde Kaymakamlık olarak desteğimizi vereceğiz” dedi.

Haber / Yakup KARATEPE