Turnuvanın şampiyonu belli oldu

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Geleneksel Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ve Merhum Onur Kırmacı Futbol Turnuvası'nda madalyanın sahibi

SPOR 15.10.2018 13:12:00 0
Turnuvanın şampiyonu belli oldu

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4.’sü düzenlenen Geleneksel Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ve Merhum Onur Kırmacı Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Has Acarlar oldu.

 

14 TAKIM MÜCADELE ETTİ

 

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ve 14 takımının mücadele ettiği turnuvanın final maçı önceki akşam oynanırken, finalde Has Acarlar ve Konak İdman Yurdu takımları karşılaştı. Final maçında rakibine karşı daha iyi bir oyun ortaya koyan Has Acarlar karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu.

 

MADALYALARI VERİLDİ

 

Turnuvada Konak İdman Yurdu ikinci olurken, Mesken Spor Kulübü üçüncü oldu. MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya ve Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Hakan Değirmenci, turnuvanın ardından dereceye giren takımları tebrik ederken, takımlara kupa ve verdiler.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU