CHP yönetiminden fuara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde bu yıl 2'ncisi

GÜNDEM 12.10.2018 14:08:00 0
CHP yönetiminden fuara ziyaret

Önceki akşam saat 19:15’te Kapalı Pazaryerinde kurulan fuar alanında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli, Mustafa Seçkin ve Oda yönetimi tarafından karşılanan Engin Camcı ve beraberindekiler, fuarla ilgili bilgi aldı.

 

50 FİRMA KATILDI

Trakya Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla bu yıl 2’ncisini düzenledikleri Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na50 firmanın katıldığını belirten Mehmet Danyeli, “Fuara katılan endüstriyel üretim yapan orta ve küçük ölçekli firmaların tamamı üretimlerini ilçemizde gerçekleştiriyor ve her biri yerli üretim yapıyor. Farkı iş kollarında üretim yapan bu firmalarımız büyük sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını da karşılıyor” dedi.

 

“BU TÜR FUARLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Danyeli, fuarda yer alan firmaların daha geniş bir pazara sahip olması bakımından ve aynı zamanda ilçedeki orta ve küçük işletmelerin dünya pazarlarında da söz sahibi olmaları bakımından bu tür fuarların çok önemli olduğunu söyledi. Fuarların kuruldukları kentlerde ticaretin daha da gelişmesine katkı sağladığını dile getiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı da “İlçemizde bu yıl 2’ncisi düzenlenen bu endüstriyel fuarına geçen yıldan daha çok firmanın katılması sevindirici. Önümüzdeki yıllarda bu katılımın daha da artacağını düşünüyorum” dedi. Sanayi kenti olan Çerkezköy’de bu fuarın, Çerkezköy’ün isminin fuarcılık alanında da ülke genelinde olduğu gibi dünya genelinde de duyurulmasına büyük katkısı olacağını söyleyen Camcı, fuarın açılmasında katkısı olanlara teşekkür etti.

 

FUARI GEZDİLER

Fuarla ilgili bilgi alan Engin Camcı ve beraberindekiler ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Mehmet Danyeli ile birlikte stantları gezerek, firmaların ürünleri ve üretimleri ile ilgili de bilgi edindiler.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU