Pehlivan, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'nı ziyaret etti

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi ve il sekreteri Oktay Çamlıca ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trakya Kalkınma Ajansı iÅ

GÜNDEM 11.10.2018 16:15:00 0
Pehlivan, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı

Fuarda stantları dolaşan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Çerkezköy gibi sanayi üssü olan bir yerde geç kalınmış bir fuarın açılmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.

 

“ÇERKEZKÖY GÜZİDE BİR İLÇEMİZDİR”

Pehlivan “Keşke bu fuarlar Çerkezköy’de 10-20 yıl önce yapılsaydı. Maalesef Çerkezköy dünyaya üretim yapıyor fakat Çerkezköy’deki değişimden dünyanın haberi olmuyor” dedi. Çerkezköy’ün tüm katma değerleriyle üreten, insan ile yöneten ülke ekonomisine artı değerler katan güzide ilçelerden bir tanesi olduğunu belirten Pehlivan “Türkiye’deki üretimin yüzde 35’ini Çerkezköy karşılıyor. Böyle olunca da bugün gezdiğimiz fuarı geç de olsa düşünenlere teşekkür ediyorum. İl Başkanı olarak ilimizin özel ilçesinde açılan fuarı gezmekten de son derece mutluyum” dedi.

 

“OSB’NİN TEMELİNİ ATAN ERBAKAN’DIR”

Pehlivan “Odanın Genel Sekreteri Hakan Gel ile yaptığım görüşmede halkın ve katılımcıların fuardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnşallah umuyoruz ki siyasiler, ticaret ve sanayi erbapları, küçük ölçekli esnaf, yerel yönetimler ve OSB’lerin katılımı ile daha büyük daha uzun fuar alanları olacaktır. Bizim merhum kurucu liderimiz Necmettin Erbakan yıllar önce bu ülkeye kazandırdığı bir motor ile ülkenin kaderini değiştirmiştir. Pancar motoru ile dönemine göre çağ atlamıştır” dedi. 1976 yılında genç bir makine mühendisi ve siyasi parti Genel Başkanı sıfatı ile Çerkezköy gibi özel bir yeri keşfedip Organize Sanayi Bölgesi’nin temelini de atan kişinin Necmettin Erbakan olduğunu söyleyen Pehlivan, “O günden bugüne baktığımız zaman Çerkezköy’ün gelişiminde partimizin izlerini bulmak mümkündür. Bu fuarı düzenleyenlere, düşünenlere il başkanı olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU