2'nci hafta 6 karşılaşma oynandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 2'nci hafta 6 karşılaşma oynandı. Lisanslarını çıkartmayan Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta da maça çıkmadı. Kapaklıspor evinde ağırladığı

SPOR 11.10.2018 14:55:00 0
2

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 2’nci hafta oynanan 6 karşılaşmada fileler 20 kez havalandı. Kapaklıspor sahasında, Büyükyoncalıspor’u ağırladı. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor etkili başladı. Her iki takımın da geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.

 

PUANINI 6’YA YÜKSELTTİ

Kapaklıspor karşılaşmanın 2’nnci yarısına hızlı başladı. 47’nci dakikada Emre Kaymaz’ın golüyle öne geçen Kapaklıspor, 54’üncü dakikada Alihan İstek’in golü ile farkı 2’ye çıkardı. 58’inci dakikada Emre Kaymaz ile bir gol daha bularak farkı 3’e çıkaran Kapaklıspor, 63’üncü dakikada Özgün Şala’nın golüyle skoru 4-0 yaptı. Karşılaşma Kapaklıspor’un 4-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Kapaklıspor puanını 6’ya yükseltirmek, Büyükyoncalıspor ise 3 puanda kaldı.

 

1461 KARADENİZSPOR PUANLA TANIŞAMADI

Marmara Ereğlisi Belediyespor ise deplasmanda 1461 Karadenizspor ile karşılaştı. 13 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Marmara Ereğlisi Belediyespor 72’inci dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşma Marmara Ereğlisi Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Marmara Ereğlisi Belediyespor bu galibiyet ile puanını altıya çıkartırken, 1461 Karadenizspor ise ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı. Ergenegücü Ulaşspor ise evinde Sağlamtaşspor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile aone ererken, ikinci yarı bir gol daha bulan Ergenegücü Ulaşspor, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ergenegücü Ulaşspor puanını 6’ya yükselterek averajla ikinci sırada haftayı kapatırken, Sağlamtaşspor ise puansız 12’inci sırada yer aldı.

 

ÇORLU KÜLTÜRSPOR’U 2-1 YENDİ

Muratlı Belediyespor da evinde Çorlu Kültürspor’u ağırladı. Çorlu Kültürspor 18. dakikada geliştirdiği ilk atakta golü bularak öne geçti. Maçın 25. dakikasında sahneye çıkan golcü Süleyman Koçtan skora denge getirirken, karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Süleyman Koçtan tekrar sahneye çıkarak takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Karşılaşma Muratlı Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Muratlı Belediyespor puanını altı yaparken, Çorlu Kültürspor ise üç puanda kaldı. Malkara 14 Kasımspor evinde 100.Yılspor’u konuk etti. Malkara 14 Kasım Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Karşılaşmada bir gol daha bulan 100.Yılspor öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip 100.Yılspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. 100.Yılspor ligde ilk üç puanı ile tanışırken, Malkara 14 Kasımspor ise üç puanda kaldı.

 

5’İNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk oldu. Saray Belediyespor, 5’inci dakikada 1-0 öne geçti. Dakikalar 15’i gösterdiğinde ev sahibi ekip farkı 2’ye çıkarttı. İlerleyen dakikalarda Onur ve Feyyaz ile birer gol daha bulan ev sahibi ekip skoru 4-0 yaptı. İlk yarıda başka gol sesi çıkamayınca Saray Belediyespor devreyi 4-0 önde tamamladı.İkinci yarıya iyi başlayan Sitespor, aradığı golü bularak skoru 4-1’e getirdi. Saray Belediyespor, Bahadır ve Türker’in golleriyle skoru 6-1 yaptı. Başka gol olmayınca karşılaşma ev sahibi ekibin 6-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Saray Belediyespor, bu galibiyetle beşinci sıraya yükselirken, Kapaklı Sitespor ise puanla tanışamadı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU