Tamamlanan yol çalışmalarını inceledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde tamamlanan yol çalışmalarını inceledi. Sıcak asfalt serilen caddede incelemede bulunan Yüksel, asfaltlama çalışmalarının diÄ?

GÜNDEM 11.10.2018 13:58:00 0
Tamamlanan yol çalışmalarını inceledi

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ergene’de yapımı devam eden parke taşı döşeme, asfalt serim ve yol bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yeşiltepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Oğuzhan Caddesi'nde incelemelerde bulundu.

 

VATANDAŞLAR RAHATLIĞA KAVUŞACAK

Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci’den yapılan asfalt çalışmaları hakkında bilgiler alan Yüksel esnaf ve mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek yol sorununu bu bölgede ortadan kaldırdıklarını belirtti. Oğuzhan Caddesinde de kaliteli bir işin yapıldığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Planladığımız gibi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekiplerimiz ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt çalışmalarını tamamlıyor. Oğuzhan Caddesinde asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzde ki günlerde kaldırım oluşturma çalışmalarına başlayacağız, bu çalışmamız ile Oğuzhan Caddesinde ki yolumuz gibi kaldırımlarımız da genişleyecek ve vatandaşlarımız da ulaşımda büyük bir rahatlığa kavuşacak” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA