Büyükşehir Belediyesi Rumeli Balkan Trakya Kültür Buluşması Günleri'nde

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde organize edilen 'Rumeli Balkan Trakya Kültür Buluşması ve Tanıtım Günleri' etkinliği başladı. 15 Ekim tarihine kadar sürecek olan etkinlik

GÜNDEM 11.10.2018 13:56:00 0
Büyükşehir Belediyesi Rumeli Balkan Trakya Kültür Buluşması Günleri

İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen ve 15 Ekim tarihine kadar sürecek olan etkinlikte stant açan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vizyonları arasında yer alan tarım ve hayvancılık, lojistik, üniversite, sanayi, turizm, çevre, kentleşme alanlarında hayata geçirdiği projeler ile Tekirdağ'ın tarihi, kültürel yapısı ve doğasını tanıttı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tanıtım standında vatandaşlara hediye ve tanıtım kitapçıkları verildi.

 

BU TÜR TANITIM GÜNLERİ DAHA FAZLA YAPILMALI

Rumeli Balkan Trakya Kültür Buluşması ve Tanıtım Günleri gibi organizasyonların sayesinde vatandaşlarla bir araya geldiğini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Rumeli Balkan Trakya Kültür Buluşması ve Tanıtım Günleri gibi organizasyonlar sayesinde hem vatandaşlarımızla bir araya gelme imkânı buluyor hem de bölgemizdeki diğer belediyeler ile bilgi alışverişinde bulunma şansına sahip oluyoruz. Böylesi tanıtım günlerinin daha fazla yapılması gerektiğini belirtiyor ve Rumeli Balkan Trakya Kültür Buluşması ve Tanıtım Günleri etkinliğinde emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

 

Haber / Seda AKYOL