Kitapseverler yazarlarla buluştu

Edirne Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen Edirne 6. Kitap Fuarı'nda hafta sonu kültür şöleni yaşandı. Sevdikleri yazarlara kitaplarını imzalatan kitapseverler düzenlenen söyleşilerle keyifli anl

GÜNDEM 8.10.2018 19:48:00 0
Kitapseverler yazarlarla buluştu

Edirne Belediye Başkanlığı’nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne 6. Kitap Fuarı;  Kipa Alışveriş Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 62 seçkin yayınevi ve çok sayıda yazarın katıldığı kitap fuarına Edirneliler, hafta sonu büyük ilgi gösterdi.

 

SÖYLEŞİLER DÜZENLENDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da kitap fuarını eşi Esra Gürkan ile birlikte ziyaret etti. Yayınevlerini tek tek ziyaret eden Gürkan, yazarlarla da sohbet ederek, kitaplarını imzalattı. Cumartesi Günü Yazar Aret Vartanyan “Gerçekten yaşıyor musun?”, Yazar Sinan Şanlıer, “Nazım Hikmet Kitaplarını Nasıl Okumalı”, Meltem Güner, “Gelecek Geçmişi Şekillendirir” isimli söyleşi düzenlerken; Pazar Günü ise Kemal Hamamcıoğlu “İnsana Saçmalama İzni Verir Aşk” isimli söyleşisi ile hayranlarına aşkı anlattı. “Tepeden Tırnağa İsyan: Nazım Hikmet” konulu söyleşiye katılan Enver Aysever ise Nazım Hikmet’i ve günümüzü değerlendirdi. Pazar günkü söyleşiler Nazım Alpman’ın, “Gazetecilik, televizyonculuk, medyacılık, 80’ler, 90’lar, 2000’ler” isimli söyleşisi ile son buldu.

Haber / Menşure KARDEŞ