Kapaklıspor, Büyükyoncalıspor'u ağırlayacak

Süper Amatör Lig'de ikinci hafta Pazar günü 7 karşılaşma oynanacak. Kapaklısporligin 2'nci haftasında Büyükyoncalıspor'uağırlayacak. Çerkezköy Doğanspordeplasmanda Çorlusporâ€

SPOR 5.10.2018 16:27:00 0
Kapaklıspor, Büyükyoncalıspor

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de hafta 7 karşılaşma oynanacak. Geçtiğimiz hafta Sitespor’u farklı geçen Kapaklıspor bu hafta sahasında Büyükyoncalıspor ile karşılaşacak. Kapaklı Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

“3 PUAN İLE AYRILMAK İSTİYORUZ”

Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı, bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek “Geçtiğimiz hafta sezonun ilk karşılaşmasında Kapaklı derbisinde Kapaklı Sitespor’u farklı geçtik. Bu hafta ise Büyükyoncalıspor’u konuk edeceğiz” dedi. Tüm taraftarları maça davet eden Dükanlı, karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istediklerini belirtti.

 

SİTESPOR DEPLASMANDA SARAY’A KONUK OLACAK

Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk olacak. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Sezonun ilk karşılaşmasında Kapaklıspor’a farklı mağlup olduklarını belirten Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu da “Bu hafta ise deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk oluyoruz” diyerek karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

 

-3 PUANLA BAŞLAMIŞTI

Lisansları yetişmediği için ligin ilk hafta karşılaşmasına çıkamayan ve lide -3 puanla başlayan Çerkezköy Doğansporise ikinci hafta maçında Çorluspor’a konuk olacak. General Basri Saran Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da saat 14.00’da başlayacak.

 

MURATLI VE ÇORLU TEMSİLCİLERİ KARŞILAŞACAK

Ligin ilk haftasını 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlayan Malkara 14 Kasımspor ikinci hafta maçında 100.Yılspor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14:00’da başlayacak. İlk haftayı üçer puan ile kapatan Muratlı Belediyespor ile Çorlu Kültürspor Pazar günü Muratlı’da karşı karşıya gelecek. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. ErgenegücüUlaşsporise ligin ikinci haftasında evinde Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da 14.00’da başlayacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında ise 1461 Karadenizspor ile Marmara Ereğlisi Belediyespor karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılamanın başlama saati 13:00.

Haber / Yakup KARATEPE