BBP 'den Mandalı'ya ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler ve yönetimi, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. Diler, BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Y

GÜNDEM 5.10.2018 15:58:00 0
BBP

Kapaklı’ya yapılan hizmetlerden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ayrıca meclise verilmesi üzere bir de önerge sundu. Önergede BBP’nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin Kapaklı’daki bir cadde veya parka verilmesi talep edildi. Talebin en kısa sürede değerlendirmeye alınacağını belirten Mandalı, ilk meclis toplantısında önergenin meclis kararına sunulacağını dile getirdi.



"İSMİ KAPAKLIDA YAŞATILMALI"

Ziyaret sonrası açıklama yapan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, "Kapaklı Belediye Başkanı sayın İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek önergemizi sunduk. Türk dünyasının ve Türk siyasetinin unutulmaz siyaset adamı, tüm vatandaşların kalbinde yer edinmiş BBP Kurucu Genel Başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi; Kapaklı’da yaşatılmalı. Başkanımız ise bu önergemizi en kısa sürede değerlendireceğini belirtti. Tüm yönetim kadromuz ve teşkilatımız adına Başkan Mandalı’ya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU