Cesedinin yakılıp tarlaya gömüldüğü ortaya çıktı

Çorlu'da Şafak Altunpul, 18 Eylül günü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşi Gökhan Altunpul'dan 2 gündür haber alamadığını belirtti. Kendisinden haber alınamayan Gökhan Altunpul'un

GÜNDEM 5.10.2018 11:54:00 0
Cesedinin yakılıp tarlaya gömüldüğü ortaya çıktı

Çorlu’da oturan Şafak Altunpul, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşi Gökhan Altunpul'dan iki gündür haber alamadığını belirtip kayıp başvurusunda bulundu.

 

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Şafak Altunpul, eşinin telefonlarına cevap vermediğini belirterek yaptığı araştırmada eşinin Marmara Ereğlisi Yençiftlik beldesinde köylüsü Turan E.'nin işlettiği bir eğlence mekanına gittiğini öğrendi. Eşinin mekandan gece saat 02.00 sıralarında arkadaşına ait 41 DF 438 plakalı otomobille ayrıldığını ve kendisinden bir daha haber alamadığını belirterek, eşinin hayatından endişe ettiğini söyledi.

 

ARACIN İÇİNDE BOŞ KOVAN BULUNDU

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ile Çorlu  İlçe Emniyet Müdürlüğü Gökhan Altunpul’un bulunması için ortak ekip kurarak, geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan araştırmada Gökhan Altunpul'un son olarak kullandığı 41 DF 438 plakalı otomobil İstanbul Bağcılar’da içinde kan izleri ve bir boş kovan ile terk edilmiş bulununca polis soruşturmayı derinleştirdi.

 

CESEDİ YAKIP GÖMDÜLER

Polis, Gökhan Altunpul'un son olarak birlikte olduğu tespit edilen kişilerin ifadesini alırken, şüpheli sıfatı ile ifadeleri alınan kişiler Altunpul'un olay günü Turan ile birlikte otomobille gezmeye çıktıklarını söyledi. Polis, Gökhan Altunpul'un birlikte otomobille gezmeye çıktığı Turan E. ile aralarında yaşanan küfürlü tartışma sırasında Turan E.'nin üzerindeki tabanca ile Altunpul'un başına ateş ederek öldürdüğünü, daha sonra cesedi Yeniçiftlik’te işlettiği kulübe götürüp, çalışanı Serdar A. ile deniz sahilinde üzerinde benzin dökerek yaktıklarını, cesedin yanmayan kemiklerinin de Serdar A. tarafından Yeniçiftlik beldesinde araziye gömüldüğünü belirledi.

 

FİRARİ ZANLILAR ARANIYOR

Soruşturmayı derinleştiren Tekirdağ polisi cinayete karıştığı belirlenen Çetin K.'yı gözaltına aldı. Çetin K. polisteki ifadesinde, Turan E.'nin öldürüp, Serdar A.'nın yaktığı ceset parçaları Yeniçiftlik beldesinde gömdüklerini itiraf etti. Çetin K.'nın ifadeleri üzerine bölgede cumhuriyet savcısı nezaretinde yapılan kazıda yakılmış kemik, ceset parçaları ve kafatası bulundu. Polis, cinayetin firari zanlıları Turan E ile Serdar A.'nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ