Kadınlar hem üretip hem gelir elde ediyor

Kırklareli Belediyesi tarafından kadınlara yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında açılan kurslara kentte yaşayan kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Düzenlenen çeşitli kurslarla sosyalleştiklerini dile getire

GÜNDEM 3.10.2018 19:15:00 0
Kadınlar hem üretip hem gelir elde ediyor

Yayla Mahallesi’nde açılan Kadın Dayanışma Merkezi’nde (KADAM) düzenlenen kursların yeni yıl kayıtlarının önümüzde ki süreçte tekrar başlayacağı kaydedildi. Bu yılın başında hizmete açılan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezi’nde ise zumba, fitness, pilates gibi etkinlikler Kırklarelili kadınlara ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Hizmet vermeye başlayan Zübeyde Hanım Spor Merkezi'ne kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

 

"KADINLAR HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"

Kırklarelili kadınların her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kırklarelili kadınlarımıza yönelik bir çok çalışma yapıyoruz. Bunların en başında Yayla Mahallesi’nde açtığımız Kadın Dayanışma Merkezi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde açtığımız Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezi geliyor.Kırklarelili kadınların sosyalleşmesi sağlıklı bir yaşam sürmesi adına bu projeleri önemsiyoruz. Festivallerimizde de kadınlarımıza yönelik etkinlikler getiriyoruz. Anneler günü, dünya kadınlar gibi kadınlarımızın özel günlerinde de düzenlediğimiz etkinlikler ile bizler için ne kadar önemli olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ