Girişimcilik eğitimleri devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi'nde (LYKA) Girişim Çemberi etkinliği düzenlendi. Girişimcileri yakından ilgilendiren üretim, satış, pazarlama ve takımlaşm

GÜNDEM 2.10.2018 15:19:00 0
Girişimcilik eğitimleri devam ediyor

2017-2021 Stratejik Planı çerçevesinde her yılı farklı bir temalı yıl olarak ilan eden Lüleburgaz Belediyesi, 2016 yılını Kadın Yılı ve 2017 yılını Bisiklet Yılı’ı olarak belirlemesinin ardından belediye meclisi, temalı yıla özel çalıştaylar sonucunda 2018 yılını İnovasyon ve Tasarım Yılı ilan etti. Lüleburgaz Belediyesi, yıl boyunca inovasyon, tasarım konularında farkındalık yaratma ve girişimcilik ekosistemini destekleme amacıyla çeşitli organizasyonlara imza atmayı hedeflediğini açıkladı. 2017-2021 Stratejik Planı kapsamında 2018 yılını İnovasyon ve Tasarım Yılı ilan eden Lüleburgaz Belediyesi,  girişimcilik, inovasyon ve tasarım alanlarında çeşitli projeleri hayata geçirerek Startup Trakya ile ortaklaşa düzenlediği Ment. Base Girişim Çemberi kapsamında sektörün önde gelen isimlerini girişimci adaylarıyla buluşturuyor.

KATILIMCILARA TECRÜBELERİNİ AKTARDILAR

Sektörün önemli isimlerinden Startup Market Kurucu Ortağı ve CEO’su Serkan Bağçe ile iş ve ürün geliştirme ajansı İnovanka Kurucu Ortağı Gökhan Geyik,  düzenlenen girişimcilik eğitimlerinde kariyerleri boyunca edindikleri tecrübeleri katılımcılara aktardı. Satış ve pazarlama süreçleri odağında stratejik plan ve organizasyonel gelişim alanlarında iş geliştirme uzmanlığına sahip Serkan Bağçe, son yıllarda startup’lara sunduğu mentorluk ve yatırım desteğini anlatırken, Pazarlamayı kültür ve inovasyonla harmanlayan Gökhan Geyik ise orta ve büyük ölçekli şirketleri büyütmeye odaklı danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra Trakya Bölgesi’nde girişimcilik ekosisteminin oluşmasına da katkıda bulunduğunu belirtti.

Haber / Özge MERİÇ