Engelsiz bir üniversite için

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü'nün desteğiyle Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından başlatılan fiziksel yenileme ve dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Enez Sos

GÜNDEM 2.10.2018 12:29:00 0
Engelsiz bir üniversite için

Yapılan çalışmalar kapsamında kısa süre önce yenilenen Trakya Üniversitesi Enez Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri ve beraberindeki öğrenciler, Enez Sosyal Tesisleri’nin yeni halinden duydukları memnuniyeti belirtti.

 

ERİŞİLEBİLİR VE KULLANIŞLI YAŞAM ALANLARI SUNMAYI HEDEFLİYORUZ

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu konuyla ilgili açıklama yaparak, "Engelsiz Üniversite birimimizin iş birliğiyle, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, sosyal tesisler öncelikli olmak üzere, üniversitenin tüm yerleşkelerindeki ilgili alanların fiziksel çevre düzenlemesini, planlama ve tasarım aşamasından itibaren engelli bireylerin kullanımına uygun hale getirmeyi, erişilebilir ve kullanışlı yaşam alanları sunabilmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamdaki çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Projenin fikir sahibi ve yürütücüsü, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İşletmeler Genel Koordinatörü Burak İşçimen başta olmak üzere, Daire Başkanı Yücel Kurtdere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ