170 cadde ve sokakta çalışmalar tamamlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Akay'a incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümül de eÅ?

GÜNDEM 24.09.2018 20:04:00 0
170 cadde ve sokakta çalışmalar tamamlandı

Kızılpınar’da bugüne kadar 170 cadde ve sokakta beton yol ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Akay, “Sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. Kızılpınar Mahallemizde TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

“YOL PROBLEMİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

 

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Kızılpınar Mahallesi’nin yol problemini tamamen ortadan kaldırmış olacaklarını kaydeden Akay, “Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan 55. Sokak da sıcak asfalt ile kaplandı. Bugüne kadar 170 sokağımızda sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapımını tamamladık. 85 sokağımızı daha sıcak asfalt ile kaplayacağız. Bununla birlikte asfaltlanan sokaklarımızda beton kaldırım yapım çalışmalarımıza da devam edeceğiz” dedi. İncelemelerinin ardından vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Akay, vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU