Çetin aday adaylığını açıkladı

CHP Tekirdağ İl Eski Başkanlarından Şeref Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

GÜNDEM 24.09.2018 19:58:00 0
Çetin aday adaylığını açıkladı

2014 yılı Aralık Ayında dönemin CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık’ın milletvekili olmak için görevinden istifa etmesinin ardından, yönetim kurulu tarafından il başkanlığına seçilen Şeref Çetin, 2015 yılı Aralık ayında yapılan Tekirdağ CHP 45. Olağan İl Kongresi'nde Recep Ökten ile yarışmış ve 260 delegenin 167’sinin oylarını alan Recep Ökten CHP'nin Tekirdağ il başkanı seçilmişti. Seçimi kaybetmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın danışmanı olan Şeref Çetin, bir süre önce başkan danışmanlığı görevinden ayrılmıştı.

 

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADIß

 

Şeref Çetin, 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çetin “Hemşehrilerimizin samimi ısrarı ve Cumhuriyet Halk Partili emekçi dostlarımızın layık görmesi üzerine, 2019 yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayıyım” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU