Aşure ve kurban programı düzenlendi

Cem Vakfı Çorlu Şubesi tarafından Kırklar Cemevi'nde Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure ve Kurban programı düzenlendi. Düzenlenen programa Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da katıldı.

GÜNDEM 24.09.2018 13:45:00 0
Aşure ve kurban programı düzenlendi

Cem Vakfı Çorlu Şubesi tarafından Kırklar Cemevi’nde düzenlenen Muharrem Ayı Aşure ve Kurban programında pişirilen aş ve aşureler katılanlara ikram edildi.

 

AŞURE İKRAM EDİLDİ

 

Düzenlenen Aşure ve Kurban programına Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Perin ve Erdoğan Demirci, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Muharrem Ayı Aşure ve Kurban Programında Cem Vakfı Çorlu Şube Başkanı Muzaffer Birdal günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparken, Cem Vakfı Çorlu Şubesi Kırklar Cemevi Dedesi İbrahim Bayar aş duası yaptı. Program pişirilen aş ve aşurelerin programa katılanlara ikramı ile sona ererken, katılımcılar vakıf yararına kurulan kermesi ziyaret ederek alışveriş yaptı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ