Taziye ziyaretinde bulundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 8 Temmuz tarihinde Sarılar Mahallesi'nde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden 30 yaşında ki Ersen Gül'ün evine taziye ziyaretinde bulundu. Velimeşe mahallesinde bulu

GÜNDEM 24.09.2018 12:18:00 0
Taziye ziyaretinde bulundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 8 Temmuz tarihinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasında yaşamını yitiren 30 yaşında ki Ersen Gül’ün Velimeşe’de bulunan evini ziyaret etti. Taziye ziyaretinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanında Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları da yer aldı.

BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Gül ailesine baş sağlığı dilerken her zaman yanlarında olduklarını, herhangi bir istekleri ve ihtiyaçları olduğunda Ergene Belediyesi'nin Velimeşe Mahallesi'nde bulunan hizmet binasına başvurabileceklerini belirtti. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e destekleri ve ziyareti için teşekkür eden rahmetli Ersen Gül’ün eşi Hatice Gül, çocuklarının babasının hayatını kaybettiği tren kazasında sorumluların bulunup gerekli cezayı almalarını istediğini belirtti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU