Sıcak asfalt serimi yapılacak

Ergene Belediyesi tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Edirne Caddesi'nde ekiplerin dolgu malzemelerini yola serdiği belirtilirken son aşama olarak önÃ?

GÜNDEM 24.09.2018 10:47:00 0
Sıcak asfalt serimi yapılacak

Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran Edirne Caddesi'nde yol yapıl çalışmaları kapsamında sona gelindiği belirtildi.

 

SON HAZIRLIK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Ergene'de bulunan Edirne Caddesi'nde yaz başından itibaren yapılan yol çalışmalarında ekipler sona geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran Edirne Caddesi'nde önümüzde ki günlerde sıcak asfalt serilecek. Önce ki gün ekipler Edirne Caddesi Yeşiltepe Cami önünden başlayarak Edirne Caddesi giriş kısmına kadar olan son çalışmanın yapıldığı alanda dolgu malzemesini yola sererek asfalt öncesi son hazırlık çalışmasını tamamladı. Asfalt öncesi hazırlık çalışması olan dolgu malzeme serimin de büyük silindir makinesi ile yol sıkılaştırılırken ardından sıcak asfalt serilecek.

 

Haber / Ruşa ELMA