Tanyılıdız okulları ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Eyyup Tanyıldız okul ziyaretleri kapsamında Tekirdağ'a gelerek Süleymanpaşa Kadriye Nazif Gölge Anadolu Lisesi ve Süleymanpaşa Mesleki v

GÜNDEM 23.09.2018 11:48:00 0
Tanyılıdız okulları ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Eyyup Tanyıldız Milli Eğitim Bakanlığı´nın uygulamaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak öğretmenler ve yöneticilerin sorularını yanıtladı. Tanyıldız, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile bir araya geldi.

 

10. EĞİTİM YÖNETİCİLERİ BULUŞMASI'NA KATILDI

 

Süleymanpaşa Ebru Nayim Fen Lisesi’nde sınıfları ziyaret eden Tanyıldız, Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu’nda Tekirdağ genelindeki resmi-özel okul ve kurum müdürleri ile 10. Eğitim Yöneticileri Buluşmasına katıldı. Tekirdağ Milli Eğitim Bakanlığı çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Tanyıldız, okul yöneticilerinin sorularını yanıtladı. Daha sonra Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İl Zümre başkanları ile bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanlığı MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Sayın Eyyup Tanyıldız okul ziyaretlerinin ve eğitim yöneticileri toplantılarının ardından Tekirdağ'dan ayrıldı.  

 

Haber / Özge MERİÇ