Kapaklıspor yeni sezonu açtı

Tekirdağ Süper Amatör  Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezonu açtı. Açılışta konuşan kulüp başkanı Hasan Dükanlı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Kapaklı Belediye Başkanı İ

GÜNDEM 17.09.2018 18:23:00 0
Kapaklıspor yeni sezonu açtı

 

Sezon açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, “Her zaman yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli fedakar cefakar taraftarlarımızın bu sezonda Kapaklıspor’a gereken desteği  vereceğinize inanıyor ve güveniyorum” dedi. Futbolun taraftarı ile bir bütün olduğunu söyleyen Dükanlı, “Kapaklıspor bu sezonda bölgenin en iyi takımı olduğunu gösterecektir” dedi.

 

“ARTIK O DA BİR KAPAKLISPORLUDUR”

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Dükanlı, “Bu yıl takımımıza katkı sağlayan Hyosung İstanbul Tekstil CEO'su Mun Seon Kim’e teşekkür ediyorum. Artık o da bir Kapaklısporludur. Hyosung’un kulübümüze verdiği katkı bizlere güç verdi ve çalışmalarımızda motivasyon sağladı” dedi. Dükanlı, ilçede sporun kalkınması için kendilerine destek veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya da teşekkür etti.

“YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN”

Yeni futbol sezonunun hayırlı olmasını temenni eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Geçen yıl Kapaklıspor Bölgesel Amatör Lig’e yükselme müsabakasında penaltı olmamasına rağmen penaltı verildi ve sahadan 1-0 yenik ayrıldık. Kapaklıspor’un bu yıl yüzde 95 şampiyon olarak görüyorum” dedi. Kapaklı’nın Süper Lig’de 2 kulübünün olduğunu kaydeden Mandalı “Bu iki kulübümüz de kardeş kulüptür. Bunların maçlarında Kapaklı’da oturan herkesin onlara destek vermesini istiyorum” dedi.

“2020’DE TEMELİNİ ATACAĞIZ”

İlk hafta Kapaklı’nın 2 takımı olan Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor’un karşı karşıya geleceğini söyleyen Mandalı, “Her iki takım taraftarları da kardeş olduğuna göre maçta herhangi bir tatsızlık yada küfür gibi rencide edecek sözler söylenmesin. Diğer maçlarda da aynı şekilde” dedi. Stadın olduğu alanın Spor Bakanlığı’na ait olduğunu ve 2020 yılına kadar kullanacaklarını söyleyen Mandalı “Önceliğimiz ilçemize güzel bir stat kazandırmak. Bunun da temelini 2020 yılında atacağız ve Kapaklıspor’a ait bir stat olacak ve bu konuda start verdik” dedi. Hyosung Tekstil CEO'su Mun Seon Kim’e katkılarından dolayı teşekkür eden Mandalı “Bu bölgede birçok sanayi tesisi olmasına rağmen kimse destek vermiyor. Mun Seon Kim ilçe sporumuzun gelişmesine maddi ve manevi destek sağlıyor” dedi.

FORMA HEDİYE ETTİ

Hyosung Tekstil CEO'su Mun Seon Kim de bu programda Kapaklı halkı ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Kapaklıspor’un bu yıl şampiyon olacağına inanıyorum. Kapaklıspor’a katkı ve desteğimiz sürecek. Bu gün beni Kapaklı’da güzel ağırlamanızdan dolayı da sizlere teşekkür ederim” dedi.  Konuşmaların ardından Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Hyosung Tekstil CEO'su Mun Seon Kim’e üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti.

HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Açılış programının ardından Kapaklıspor Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Uzunköprüspor ile hazırlık maçı yaptı. Maçın başlama vuruşunu Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Hyosung Tekstil CEO'su Mun Seon Kim birlikte yaptı. Kapaklıspor sahada Sezai, Çağatay, Emre Danışan, Yunus, Emre, Sachko, Mert Kula, Burak, Tezcan, Özgün, Mert Arslanalp ve Emre Kaymaz ilk on biri ile mücadele etti. Maça baskılı başlayan Kapaklıspor, 7’nci dakikada Özgün’ün ayağından mutlak bir gol poziyonunu değerlendiremedi. 15. dakikada Uzunköprüspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta, Kapaklıspor kalecisi Sezai golü önledi. İlk yarıdan gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya her iki takım da hızlı başladı. İkinci yarıda da gol olmayınca karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU