Okul güvenliği için tüm tedbirler alındı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sene başı Okul Güvenliği, Çevre Sağlığı ve Gıda Tedbirleri Toplantısı Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında yapıldı. Okul çevrelerinin gü

GÜNDEM 13.09.2018 11:06:00 0
Okul güvenliği için tüm tedbirler alındı

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Mimar Kemaleddin Salonu’nda düzenlenen toplantıya, kurum müdürleri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile okul yöneticileri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

İSTATİSTİKİ BİLGİLER VERDİ

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklâl Marşı’mızın okunması ile başlayan toplantıda Edirne İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Edirne’de eğitim-öğretimine dair istatistiki bilgiler verdi. 

HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLECEK

Toplantıda konuşan Vali Günay Özdemir de, okulların ve öğrencilerin karşılaşması muhtemel sorunlara karşı tüm kurumların ve vatandaşların işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini söyleyerek, oluşacak sorunların bu işbirliği içerisinde hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılacağını belirtti.

HİÇBİR OLUMSUZLUĞA MÜSAADE EDİLMEYECEK

Okul çevrelerinin güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyleyen Özdemir, okulların çevresinde öğrencilerin güvenliğini tehdit edecek hiçbir olumsuzluğa müsaade edilmeyeceğini belirtti. Toplantı, katılımcıların eğitim-öğretime dair taleplerini iletmesinin ardından sona erdi.

Haber / Yakup KARATEPE