Bursa tarihine yolculuk yapacaklar

Ergene Belediyesi tarafından Kültür Gezileri kapsamında düzenlenen Bursa gezileri 18 Eylül'de başlayacak. 16 gün boyunca sürecek olan Bursa Kültür Gezilerinde görevli rehber eşliğinde tarihi yerler gezilece

GÜNDEM 13.09.2018 10:43:00 0
Bursa tarihine yolculuk yapacaklar

Ergene Belediyesi’nin Bursa’nın tarihi yerlerini Ergene halkı ile buluşturacağını belirten yetkililer “Bursa iline düzenlenecek olan Kültür Gezilerine gitmek isteyen vatandaşlar kimlik fotokopisi ve ikametgâh ile kayıt yerlerine başvurmaları gerekiyor. Kayıtlar mahalle muhtarlıklarına, Zübeyde Hanım Parkı, Velimeşe Hizmet Binası, Ulaş Mahallesi Belediye Binası, Vakıflar Mahallesi ve Bakırça Ekmek Satış Noktası ile İğneler Mahallesi Kütüphanesi’ne yapılıyor” dedi.

16 GÜN SÜRECEK

Bursa’ya ilk seferin 18 Eylül’de Yulaflı ve Bakırça Mahalleleri’nden yapılacağını kaydeden yetkililer “19 Eylül’de Karamehmet, Marmaracık, 20 Eylül Velimeşe, 21-22 Eylül’de Yeşiltepe, 23-24 Eylül’de Sağlık Mahallesi, 25 Eylül’de Cumhuriyet-Velimeşe, 26 Eylül’de Pınarbaşı-Paşaköy, 27 Eylül’de Misinli, 28 Eylül’de Ahimetmet-İğneler, 29 Eylül’de Cumhuriyet-Vakıflar, 30 Eylül ve 1 Ekim’de Ulaş, 2 Ekim’de Vakıflar ve 3 Ekim’de tarihinde de Esenler ile Kırkgöz Mahallelerinden Bursa iline Kültür Gezileri düzenlenecek. 16 gün boyunca sürecek olan Bursa İli Kültür Gezilerinde görevli rehber eşliğinde tarihi yerler gezilecek” dedi. 

Haber / Özge MERİÇ