Memleketinde hayranlarıyla buluştu

Sanatçı Rafet El Roman, memleketi Edirne'nin Havsa ilçesinde konser verdi. Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında sahneye çıkan Rafet  El Roman hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

GÜNDEM 8.09.2018 18:17:00 0
Memleketinde hayranlarıyla buluştu

Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında sahneye çıkan Rafet  El Roman, yaklaşık 3 bin hemşehrisini coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan El Roman'ı, çocukluk arkadaşları CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile Uzunköprü Belediye Başkanı Eniz İşbilen de izledi.

 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

 

Michael Jackson'ın giydiği siyah takım elbiseye benzer bir elbise ve şapkayla çıkan Rafet El Roman, söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. El Roman'ın yaptığı ay yürüyüşü dansı beğeni toplarken, sahne öncesi memleketinde yediği köftenin kendisini rahatsız ettiğini  bu nedenle nefes almakta zorlandığını esprili bir şekilde anlatan El Roman, "Belediye başkanı arkadaşım tabi. Eski günleri yad edelim. Hemen köfteciye gittik. Yedik sucukları şiştik. Zor nefes alıyorum” sözleri hayranlarını güldürdü.

 

“FAKİR BİR AİLENİN ÇOCUĞUYDUM”

 

Fakir bir aile çocuğu olduğunu ve kendisi için şöhret olmanın güzel bir şey olduğunu söyleyen Rafet El Roman, “Fakir bir ailenin çocuğuydum. O zamanlarda  bizim için sahne bir hayaldi. Benim hayalim hep sahnede olmaktı. Çocukluk hayalim şansımın da iyi gitmesiyle gerçek oldu. Hayat bana beklediğimin biraz daha fazlasını verdi. Allah herkese versin. Bunu tatmalısınız, çok güzel bir şey. Burada mahalleden arkadaşlarım var. Mesela Mesut vardı, bakkalımızdı, gazozumuzu oradan içiyorduk. Mesut’un dedesi vardı. Mesut ile ikimizi canımızdan dar ediyordu” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ