Tarım fuarı yarın sona eriyor

Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Birliği (ÖÇB) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı yarın sona eriyor. Süleymanpaşa Karaevli Mahallesi'nde düzenlenen

GÜNDEM 6.09.2018 16:04:00 0
Tarım fuarı yarın sona eriyor

 

 

 

 

 

 

Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Birliği (ÖÇB) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı yarın sona eriyor. Süleymanpaşa Karaevli Mahallesi'nde düzenlenen ve 5 Eylül Çarşamba günü açılışı yapılan tarım ve teknoloji fuarına yurt içinden ve yurt dışından 90 firma katıldı.

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, İlhami Özcan Aygün, Candan Yüceer,'in katıldığı 8. Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı’nın açılışı 5 Eylül Cuma Günü yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması DLG Uluslararası Genel Müdürü Bernard Koch ve DLG Fuarcılık Genel Müdürü Onur Kiraz tarafından gerçekleştirdi. 8. Tarım ve Teknoloji Fuarı'nın 120 bin metrekare alanda düzenlendiği, yurt içinden ve yurt dışından 90 firmanın katıldığı belirtilirken, fuarda büyükbaş, küçükbaş hayvan türü, traktör ve ekili halde bulunan ayçiçeği, mısır, gibi ürünler sergilendiği açıklandı.

Haber / Özge MERİÇ