Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor. 7-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan gösterimlerde Kapaklılılar açık havada sinema keyfi yaşanacak.

KÜLTÜR SANAT 5.09.2018 18:41:00 0
Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor

Açık Hava Sinema Etkinlikleri Eski Belediye Meydanı'nda Deliha 2 filmi ile başlıyor. Mısır ikramları ile  9 gün sürecek olan film gösterimlerinin her akşam saat 20.00’da başlayacağı belirtildi.

"TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı açık hava sinemasının geçmişte sıkça rastlanan bir eğlence olduğuna dikkat çekerek, "Vatandaşlarımız açık hava sinemamıza bir hayli ilgi gösteriyor, bu da bizi çok memnun ediyor. Birbirinden güzel filmleri aileleri ve dostlarıyla izlerken hem geçmişi yad ediyorlar hem de yeni nesil bu geleneği tanıyor. Açık havada sinema izlemenin nostaljisini yaşıyor.Tüm halkımızı birlikte filmlerimizi izlemeye davet ediyorum" dedi.


DELİHA 2 FİLM GÖSTERİMİ İLE BAŞLAYACAK


Her akşam saat 20:00'da başlayacak olan film gösterimleri İlk olarak yarın saat Eski Belediye Meydanı'nda Deliha 2 filmi ile başlayacak. 8 Eylül Cumartesi günü Çamlık Parkı'nda Düğün Dernek filmi ile devam eden sinema günleri, 9 Eylül Pazar günü Bülent Ecevit Parkı'nda Aile Arasında filmi, 10 Eylül Pazartesi günü Karaağaç Mahallesi'nde Kardeşim Benim filmi, 12 Eylül Çarşamba günü Pınarça Mahallesi'nde Düğün Dernek filmi, 13 Eylül Perşembe Yanıkağıl Mahallesi'nde Patron Bebek filmi, 14 Eylül Cuma günü Bahçeağıl Mahallesi'nde Çalgı Çengi filme 15 Eylül Cumartesi günü  Karlı Mahallesi'nde Kardeşim Benim filmi ve 16 Eylül Pazar günü Uzunhacı Mahallesi'nde Eyvah Eyvah 3 film gösterimi ile devam edecek. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU