TSO'dan eğitime destek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2018-2019 eğitim öğretim yılında da üniversite öğrencilerine burs vermeye devam edecek. Burs başvuruları 28 Eylül'de sona erecek.

GÜNDEM 5.09.2018 16:35:00 0
TSO

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2018-2019 eğitim öğretim yılında da üniversite öğrencilerine burs vermeye devam edecek. Burs başvuruları 28 Eylül’de sona erecek.

 

 

Oda olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldıklarını belirten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “; “Odamız tarafından 2018 – 2019  eğitim - öğretim döneminde, 4 ve 2 yıllık üniversite öğrencisi veya 4 ve 2 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış öğrencilerimize burs vereceğiz. Öğrencilerimiz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamızın belirlediği şartlar dahilinde online (corlutso.org.tr/burs) sisteminden temin edecekleri ve hazırlayacakları evraklar ile odamız Basın Yayın Halkla İlişkiler Servisi’ne müracaatlarını elden iletebilirler. Tüm öğrencilerimize eğitim - öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

ARANAN ŞARTLAR

Çorlu TSO bursu için aranan şartlar ise şöyle açıklandı: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 4 ve 2 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış olmak/öğrencisi olmak (Açık Öğretim Fakültesi ve Vakıf Üniversitesi hariç), hazırlık ve birinci sınıfta 22, ikinci sınıfta 24, üçüncü sınıfta 25, dördüncü sınıfta 26 yaşından büyük olmamak, askerlik ile ilişkisi olmamak, herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışmamak, bir önceki döneme ait derslerden geçmiş olmak, başka bir kurumdan burs almıyor olmak, ailenin, Çorlu, Ergene, Marmaraereğlisi ilçelerinde ve köylerinde ikamet ediyor olması”

Haber / Özge MERİÇ