Kaymakam Yüzer, Kızıltepe'ye atandı

471 kişilik 2018 yılı kaymakam kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı. İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yeri değişti.  Tekirdağ

GÜNDEM 2.09.2018 13:55:00 0
Kaymakam Yüzer, Kızıltepe

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yeri değişti.

 

KAYMAKAM YÜZER KIZILTEPE’YE ATANDI

 

01 Aralık 2016 tarihli ve 29905 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Yüzer, son yayınlanan kararname ile Kızıltepe Kaymakamlığı’na atanırken, yerine ise Adana Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy atandı.

 

KAYMAKAM KILIÇ SALİHLİ KAYMAKAMLIĞI’NA ATANDI

 

Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata Karabük Vali Yardımcılığı’na atanırken, Hayrabolu Kaymakamlığına ise Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya atandı. Kararname ile Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ın da görev yeri değişti. Kaymakam Kılıç Salihli Kaymakamlığı’na atanırken, Çorlu Kaymakamlığına ise Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Cafer Sarılı atandı. Şarköy Kaymakamı Hamdi Ünlü Bulancak Kaymakamlığına atanırken, Edirne Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ise Şarköy Kaymakamlığına atandı. Zile Kaymakamı Adnan Tezcan  ise kararname ile Saray Kaymakamlığı’na atandı.

 

EDİRNE VE KIRKLARELİ’NDE BAZI KAYMAKAMLARIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

 

Edirne Havsa Kaymakamı Yunus Ataman Boğazkale Kaymakamlığına atanırken, Lalapaşa Kaymakamı Şenol Öztürk Arıcak Kaymakamlığına atandı. Kırklareli Demirköy Kaymakamı Ahmet Mailoğlu Düzce Vali Yardımcılığına, Kofçaz Kaymakamı Ahmet Güneri Hasköy Kaymakamlığı’na atandı. Edirne Uzunköprü Kaymakamlığı’na Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel atanırken, İpsala Kaymakamlığına Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar atandı. Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan Kırklareli Babaeski Kaymakamlığı’na, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk de Kırklareli Kofçaz Kaymakamlığı’na atandı.

 

KIRIKKALE’YE ATANDI

 

Tekirdağ İl Hukuk İşleri Müdürü Arslan Özbey Kırıkkale İl Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, İstanbul Vali Yardımcısı Şahin Aslan  Tekirdağ Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne  atandı.

 

4 VALİ YARDIMCISININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

 

Kararname ile Tekirdağ ve Edirne’de 1’er, Kırklareli’nde ise 2 vali yardımcısının görev yerleri değişti. Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız Kocaeli Vali Yardımcılığına atanırken, Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu Antalya Vali Yardımcılığına, Kırklareli Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ da Sivas Vali Yardımcılığına  atandı. Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar ise Pehlivanköy Kaymakamlığı’na atandı.

 

VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDILAR

 

Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan Tekirdağ Vali Yardımcılığına atanırken, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu Kırklareli Vali Yardımcılığına, Edirne İpsala Kaymakamı Ali Uysal ise Edirne Vali Yardımcılığına atandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU