Çerkezköy'den 40 sporcu mücadele edecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası Taekwondo Şampiyonası'nın bu yıl 5'incisi düzenlenecek. Şampiyona, bu yıl ilk kez yapılan Kültür

GÜNDEM 31.08.2018 16:54:00 0
Çerkezköy

29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan turnuvanın açılışı cumartesi günü saat 10:00’da yapılacak. 2 gün sürecek müsabakaların ardından Pazar günü de Ağustos Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenecek. Toplam 400 sporcunun mücadele edeceği turnuvaya Çerkezköy’den de 40 sporcu katılacak.

 

HER KATEGORİDE MÜCADELE EDECEKLER

 

Turnuva öncesi açıklama yapan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel “Bu yıl 5’incisi düzenlenen şampiyonaya Çerkezköy Güzel Spor Kulübü,Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü ve Oğuz Güzel Spor Kulübü’nden 9’u milli olamk üzere toplam 40 sporcu katılacak. Şampiyonada Çerkezköylü sporcularımız her kategoride mücadele edecek” dedi.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

 

İddialı olduklarını kaydeden Güzel şampiyonada mücadele edecek sporcuların madalya kazanmak için sıkı bir çalışma yaptığını belirtti. Bilal Güzel, 30 Ağustos Zafer Kupası 5. Uluslararası 5. Taekwondo Şampiyonası’nın yapılacağı 29 Ekim Spor Kompleksi’nde de tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU