Burcu Güneş hayranlarıyla buluştu

Ergene'de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı.

GÜNDEM 31.08.2018 15:48:00 0
Burcu Güneş hayranlarıyla buluştu

 

 

Ergene'de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Burcu Güneş hayranlarıyla buluştu. Ergene Velimeşe Mahallesi meydanında düzenlenen konsere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Ergenelilere unutulmaz bir gece yaşatan Burcu Güneş, sevilen şarkılarını vatandaşlarla bir ağızdan söyledi. Yaklaşık iki saat süren ve Zafer Bayramı coşkusunun tavan yaptığı konserde vatandaşlar, Burcu Güneş'in şarkıları ile doyasıya eğlendi.

BİNLERCE VATANDAŞ MARŞLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜ

Burcu Güneş'in sahne almasının ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün Burcu Güneş'e teşekkür ederek sanatçıya 59 numaralı Velimeşespor forması ile çiçek takdim ettiler. Görsel şölene dönüşen havai fişek gösterisi ile son bulan konserin ardından fener alayı düzenlendi. Marşlar eşliğinde yürüyen binlerce vatandaş, Cumhuriyet değerleri ile Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hatırasına sahip çıktı.

Haber / Ayşenur AYDIN