Sonsuzluğa uğurlandı

Çanakkale Gelibolu'da bir evde çıkan yangında 5 yaşındaki kızı Tuğba Melek Yumluile birlikte hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ali Yumlu, Saray'da dualar ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlan

GÜNDEM 29.08.2018 19:54:00 0
Sonsuzluğa uğurlandı

Geçtiğimiz Çarşamba günü Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi, Gölcük Sokak'ta Aytaç Manga'ya ait evde gece yarısı sıralarında yangın çıktı. İki katlı evin birinci katında çıkan yangını fark eden çevre sakinleri, itfaiye ekiplerine haber verirken, Gelibolu Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlerin arasında kalan Ali Yumlu (28), eşi Sümeyye (26) ve kızları Tuğba Melek Yumlu'yu yaralı olarak kurtardı.

 

 

GEÇEN HAFTA SONSUZLUĞA UĞURLANMIŞTI

 

 

Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, yaralılar ambulanslarla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak küçük Tuğba Melek doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Tuğba Melek, geçen perşembe günü Saray’da sonsuzluğa uğurlandı. Yangında ağır yaralanan baba Ali Yumyu, ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından sevk edildiği İstanbul' Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün yaşamını yitirdi. Ali Yumlu, dün Saray’da sonsuzluğa uğurlandı. Cenaze törenine Yumlu ailesinin yakınları ve akrabalarının yanı sıra Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da katıldı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ