Balık Festivali, Zafer Yürüyüşü ile başlıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Balık Festivali ve Zafer Yürüyüşü düzenlenecek. Marmaraereğlisi Belediyesi'nin kuruluşunun 60. Yılına özel olarak düzenlenecek olan Balık Festivali, 30 Ağustos da yap

GÜNDEM 27.08.2018 15:25:00 0
Balık Festivali, Zafer Yürüyüşü ile başlıyor

 

 

 

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Balık Festivali ve Zafer Yürüyüşü düzenlenecek. Marmaraereğlisi Belediyesi'nin kuruluşunun 60. Yılına özel olarak düzenlenecek olan Balık Festivali, 30 Ağustos da yapılacak olan Zafer Yürüyüşü ile başlayacak. 

 

Karadeniz’in Ünlü Sanatçısı Volkan Konak, Popstar Özge Erdeniz, Seher Elidar, Balkan Türküleri'nin vazgeçilmezi Cüneyt Şentürk konserlerinin yer alacağı festival 3 gün boyunca devam edecek. Festivalde plaj futbolu, plaj voleybolu, sokak basketbolu, tavla, oltayla balık tutma, zıpkınla balık tutma gibi birçok etkinlik yer alacak.

 

"KÜLTÜRÜNÜ YANSITACAĞIZ"

 

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin kuruluşunun 60. yılına özel olarak festival düzenlediklerini dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, " İlçemizi yansıtan etkinliklerin yer alacağı festivalimiz 3 gün sürecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ile birleştirerek vatandaşlarımıza her zamankinden farklı bir atmosfer yaratacağız. Denizi ve balığıyla ünlü ilçemizin adını Marmaraereğlisi Balık Festivali ile duyuracağız. Festivalimizi ilerleyen yılarda uluslararası boyut kazandırmayı hedefliyoruz. Festivalimize tüm halkımız davetidir" dedi.

 

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK

 

30 Ağustos Perşembe günü Gencer Savaş Bandosu eşliğinde yapılacak olan Zafer Yürüyüşü saat 20:00'da Kaymakamlığın önünde başlayacak olan etkinliğin ilk günü Saat 21:00'da Otopark Alanı'nda Cüneyt Şentürk Konseri ile sona erecek.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

31 Ağustos Cuma günü saat 18:00'da Yeniçiftlik Atatürk Parkı'nda balık ekmek ikramının yapılmasının ardından yine aynı alanda Plaj Futbolu, Voleybolu ve turnuvalarının ödül töreni düzenlenecek. Saat 20:30'da Gencer Savaş Bandosu'nun ardından saat 21:00'da Popstar Seher Elidar ve Özge Erdeniz'in sahne alması ile gece son bulacak.

 

VOLKAN KONAK SAHNE ALACAK

 

1 Eylül Cumartesi günü saat 18:00'da Marmaraereğlisi Belediyesi Yeni Hizmet Binası Bahçesi olarak belirlenen festival alanında balık ekmek ikramı ile başlayan etkinlikler, Sokak Basketbolu, Tavla, Oltayla Balık Tutma, Zıpkınla Balık Tutma Turnuvaları'nın Ödül Töreni ile devam edecek.Saat 20:00'da Gencer Savaş Bandosu'nun ardından Karadenizli Ünlü Sanatçı Volkan Konak sahne alacak.

 

Haber / Özge MERİÇ