Kurbanlıklara ilgi yoğun oldu

Aynı zamanda büyükbaş hayvan yetiştiricisi olan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak "Önceki yıllara göre bu yıl vatandaşların kurbanlıklara olan ilgili yoğun oldu. Bu yıl elde kurban

GÜNDEM 26.08.2018 19:26:00 0
Kurbanlıklara ilgi yoğun oldu

Aynı zamanda büyükbaş hayvan yetiştiricisi olan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Kurban Bayramı sonrası yaptığı değerlendirmede bu yıl kurban yetiştiricilerinin satışlardan oldukça memnun olduğunu söyledi. 

 

KURBANLIKLARINI DAHA UCUZA ALDILAR

 

Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl Kurban Bayramı’nın özellikle birinci ve ikinci günü kurban satışlarında yoğunluk yaşandığını belirten Hasan Toprak “Satışlar çok iyi oldu ve elde kurbanlık kalmadı” dedi. Hayvan yetiştiricilerinin ellerindeki hayvanları geri götürmemek için fiyatlarda indirim yaptığını kaydeden Toprak “Özellikle bayramın ikinci günü kurbanlık alanlar kurbanını daha ucuza almış oldu” dedi. Bu yıl kurban pazarının yanı sıra çiftliklerde de kurbanlık satışının yoğun olduğunu kaydeden hasan Toprak “Kurban alımını son güne bırakmak istemeyen ya da hayvan bulamama riskine girmek istemeyenler bayram öncesi kurbanlıklarını aldı. Bayramın ikinci günü kurbanlıklarını alanlar ise daha ucuza aldı” dedi. 

 

Haber / Ayşenur AYDIN