Bayramlaşma programı 40'ıncı kez düzenlendi

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Kurban Bayramı kapsamında 40'ıncı Bayramlaşma Programı düzenlendi. Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında düzenlenen  bayramlaşma programına  Marmaraereğlis

GÜNDEM 24.08.2018 17:05:00 0
Bayramlaşma programı 40

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, bayramların dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliği güçlendiren çok değerli günler olduğunu dile getirerek, “Bayramlar, her birimizin Rabbimize ve kardeşlerimizin birbirine yakınlaştığı, bir yıl içinde yaptıklarımızı gözden geçirdiğimiz muhasebe günleridir. Birbirini seven insanların, dostların, inananların ve bütün insanların kucaklaştığı günlerdir. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalı, kurban ibadeti vesilesiyle elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmalı ve gönülden paylaşabilmeliyiz. “dedi.

 

VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

 

Sözlerine devam eden Uyan, “Bir Kurban Bayramı’nı daha sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, hizmet etmeyi en büyük onur saydığımız Marmaraereğlisi’ni Türkiye’nin en modern ilçesi haline getirme hedefimiz doğrultusunda sizlerden aldığımız güçle birlikte her geçen gün biraz daha fazla yol kat ediyoruz. Bu desteğiniz sürdükçe hizmet çıtamızı sürekli yükselteceğiz. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi. Bayramlaşma programına katılan vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

 

Haber / Ruşa ELMA