Bayram öncesi camiler temizleniyor

Ergene Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde bulunan toplam 28 camide çevre ve halk sağlığı kapsamında çalışma yaptı. Bulaşıcı mantar bakteri ve virüslere karşı dezenfeksiyon çalÄ?

GÜNDEM 17.08.2018 13:08:00 0
Bayram öncesi camiler temizleniyor

 

 

Ergene Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde bulunan toplam 28 camide çevre ve halk sağlığı kapsamında çalışma yaptı.  Bulaşıcı mantar bakteri ve virüslere karşı dezenfeksiyon çalışmasında bulunan Ergene Belediyesi kurban kesim yerlerinde de kurban süresince dezenfeksiyon çalışmasına devam edeceğini belirtti.

 

Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Ergene ilçesinde tüm cami ve ibadethanelerin şadırvanlarını ve umumi tuvaletleri Kaymakamlık makamının olur yazısına istinaden, çevre ve halk sağlığına yönelik yaptığı çalışması ile bulaşıcı mantar bakteri ve virüslere karşı dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Ergene halkının sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ibadetini yapması için çalıştıklarını belirten Ergene Belediyesi,  ayrıca belediyeye ait tüm kurban kesim yerlerinde de kurban süresince dezenfeksiyon çalışmasına devam edeceğini belirtti.

 

Haber / Yakup KARATEPE