Mahalle sakinleri ile buluştu

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmalarında vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirmek için Silahtarağa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir aray

GÜNDEM 17.08.2018 13:05:00 0
Mahalle sakinleri ile buluştu

 

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmalarında vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirmek için Silahtarağa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmaları sırasında vatandaşlardan gelen talepleri dinlemek için Silahtarağa Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Yardımcısı Hülya Perin ve Belediye Meclis Üyesi Değer Kara, vatandaşlar ile buluştu.

DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Halk buluşmaları ile vatandaşların taleplerinin daha hızlı bir şekilde değerlendirildiğini ve birçok talebinde hızlı bir şekilde yerine getirildiğini ifade eden Perin, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor halk buluşmalarımız kapsamında vatandaşımızın taleplerini daha iyi analiz etme fırsatı bulduk. Bu kapsamda vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdikten sonra hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Çözüme kavuşan talepleri de vatandaşlarımızla hızlıca paylaşıyoruz. Bugünde Silahtarağa Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve bizlerden istedikleri talepler konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz." dedi. Başkan Yardımcısı Perin, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmalarının ardından değerlendirme çalışmalarının devam edeceğini de belirtti.

Haber / Özge MERİÇ