Marmara Bölge Toplantısı düzenlendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında, Marmara Bölge Toplantısı yapıldı. TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen toplantıda TOBB'

GÜNDEM 16.08.2018 16:20:00 0
Marmara Bölge Toplantısı düzenlendi

 

 

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, Marmara Bölge Toplantısı yapıldı. TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen toplantıda TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.

 

 

 

TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen toplantıya Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan'da katıldı. Düzenlenen toplantıda Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgilendirmede bulunarak projelerinden bahsetti.

 

DEĞERLENDİRMEDE BULUNDU

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan toplantı sonunda değerlendirmede bulunarak, "Sayın Bakanımız ve TOBB Başkanımız ile yaptığımız görüşmede Bölgemizin sorunları ve yapılabilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunduk. Bölgemiz ve Çorlumuz için yaptığımız çalışmaları, projeleri üst makamlarla paylaşarak sonuca ulaştırmak amacındayız" dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ