Farkındalık oluşturmak için çöp topladılar

Çerkezköy'de çevre dostu bir grup vatandaş, farkındalık oluşturmak için Tepe Emlak Konutları'nda piknik alanında çöp topladı. Piknik yapan vatandaşların çöpleri orada bırakarak piknik al

GÜNDEM 15.08.2018 16:36:00 0
Farkındalık oluşturmak için çöp topladılar

 

Çerkezköy’de çevre dostu bir grup vatandaş, farkındalık oluşturmak için Tepe Emlak Konutları’nda piknik alanında çöp topladı. Piknik yapan vatandaşların çöpleri orada bırakarak piknik alanını çöplüğe çevirdiğini belirten duyarlı vatandaşlar “Bu alanlar herkesin ortak kullanım alanı ve temiz tutulması gerekiyor” dedi.

“ÇERKEZKÖY’E YAKIŞMIYOR”

Çevre dostu vatandaşlar, farkındalık oluşturmak için piknik alanından topladıkları çöpleri Atatürk Caddesi’nde piknikçileri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Piknik alanı gibi ortak kullanım alanlarının çöplüğe çevrilmesinin insanlığa yakışmadığını kaydeden Hayri Varol “Tüm vatandaşlarımızdan ricam ortak yaşam alanlarımız olmak üzere şehrimizin yer yerini temiz tutalım hiçbir zaman kirletmeyelim kirleteni de uyaralım. Onlara tepki gösterelim. Piknik alanın pis görüntüsü ne Çerkezköy’e ne de insanlığımıza yakışmıyor” dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN