İrem'den sendikaya özel indirim

Çerkezköy'de öğrenci taşımacılığı yapan İrem Öğrenci Servisleri ile Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi arasında indirim anlaşması imzalandı. Sendika üyeleri ve birinci derece yakÄ

GÜNDEM 15.08.2018 16:34:00 0
İrem

 

Çerkezköy’de öğrenci taşımacılığı yapan İrem Öğrenci Servisleri ile Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi arasında indirim anlaşması imzalandı. Sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına öğrenci başına mesafenin yakınlığına ve uzunluğuna göre belirli oranlarda indirim yapılacak.

 

 

 

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarının İrem Öğrenci Servisleri kooperatifinin, öğrenci taşımacılığı hizmetinden indirimli olarak yararlanacağını belirtti. Sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına öğrenci başına mesafenin yakınlığına ve uzunluğuna göre 10-20 TL arasında indirim yapılacak.

“HAYIRLI OLSUN”

İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hayrettin Vatansever de, çalışanların bütçelerine az da olsa katkı sağlamak için sendika üyeleri ve derecedeki yakınlarının yararlanacağı indirim anlaşması imzaladıklarını belirterek, anlaşmanın sendikaya ve kooperatife hayırlı olmasını temenni etti.

“GÖNÜL İSTER Kİ DAHA FAZLA İNDİRİM YAPALIM”

Vatansever “Gönül ister ki daha fazla indirim yapalım. Ama yaşam şartları ortada. Yakıt devamlı zamlanıyor, ayrıca diğer girdiler zamlanıyor” dedi. İmza törenine Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever, Kooperatif Başkan Yardımcısı Cengiz Metin ve Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Halim Karaaslan katıldı.

Haber / Özge MERİÇ