Vali Ceylan muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Şarköy'deki mahalle muhtarları ile buluştu. Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Şarköy'ün nüfus yoğunluğunun arttığını ifade eden Ceylan "Sizlerden

GÜNDEM 12.08.2018 14:56:00 0
Vali Ceylan muhtarlarla buluştu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün genelgesi gereğince Muhtarlarla Buluşma Toplantılarını sürdüren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Şarköy’deki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

“HER AY FARKLI BİR İLÇEDE DÜZENLİYORUZ”

 

Her ay farklı bir ilçede muhtarlarla bir araya geldiklerini söyleyen Vali Ceylan “Amacımız hem tanışmak hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı bizzat dinleyip sizlerin görüşlerinizi almak, iletmek istediklerimizi yüz yüze sizlere aktarmaktır. Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Şarköy ilçemizin nüfus yoğunluğu oldukça artmakta, sizlerden mahallelerinizde güvenlikle ilgili hissedilen bir sorun varsa emniyet birimleri ve jandarma ile irtibatlı olmalarınızı, en ufak şüpheli durumu dahi iletmenizi istiyoruz” dedi. Ceylan katılımlarından dolayı da muhtarlara teşekkür etti.

 

İHTİYAÇ VE TALEPLERİ İLETTİLER

 

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar da mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler.

 

 ŞEHİT ÖĞRETMENİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Muhtarlar toplantısının ardından Vali Ceylan, Şarköy Kaymakamı Yakup Güney ile birlikte, 1993 yılında Diyarbakır’ın Bismil İlçesi Çavuşlu Köyünde öğretmenlik yaparken terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmen Neşe Alten ve babası Hasan Alten’in ailesini ziyaret etti.

 

Haber / Özge MERİÇ