46. Tarım Festivali'nin açılışı yapıldı

Kırklareli Babaeski'de Babaeski Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Tarım Festivali'nin açılış töreni yapıldı. Düzenlenen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir

GÜNDEM 10.08.2018 16:52:00 0
46. Tarım Festivali

 

 

 

Kırklareli Babaeski'de Babaeski Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Tarım Festivali'nin açılış töreni yapıldı. Düzenlenen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

 

 

Babaeski'de düzenlenen 46. Tarım Festivali'nin açılış törenine Kadir Albayrak'ın yanı sıra Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festival kapsamında düzenlenen korteje katılan Albayrak, "Babaeski Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Tarım Festivalinin açılış törenine katıldık. Değerli Belediye Başkanı Abdullah Hacı'yı bu gününde yalnız bırakmadık. Kendisini ve ekibini güzel organizasyonları için tebrik ediyorum. Tüm Babaeski halkına ve katılan misafirlere iyi eğlenceler dilerim" dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU