11.Tarih ve Kültür Festivali başlıyor

Kırklareli'nin Vize ilçesinde Tarih ve Kültür Festivali başlıyor. Vize Belediyesi tarafından hazırlıkları devam eden  11. Tarih ve Kültür Festivali'nin bu yıl 10-11-12 Ağustos tarihleri arasında yapılaca?

GÜNDEM 6.08.2018 17:31:00 0
11.Tarih ve Kültür Festivali başlıyor

11.Tarih ve Kültür Festivali başlıyor

Kırklareli'nin Vize ilçesinde Tarih ve Kültür Festivali başlıyor. Vize Belediyesi tarafından hazırlıkları devam eden  11. Tarih ve Kültür Festivali'nin bu yıl 10-11-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. 

Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, bu yıl 11. kez düzenlenen Tarih ve Kültür Festivali'nin 10-12 Ağustos tarihleri arasında düzenleneceğini açıkladı.

 10 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Vize'nin kültürel değerlerinin tanıtılması ve sosyal aktivite açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayan Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, "Festivalimiz 10 Ağustos Cuma günü Belediyemizin önünden Gencer Savaş Bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak. 11'nci Vize Tarih ve Kültür Festivalimize birinci gün Grup Berduş, Dilek Ay ve Grup Gripin, ikinci gün GipsY KingEne, Murat Başaran ve Petek Dinçöz, üçüncü gün ise Raca, Orhan Ölmez ve İrem Derici sahne alacaklar" dedi. Sözlerine devam eden Balkı, "11'nci Vize Tarih ve Kültür festivalimize herkesi davet ediyorum" dedi.

Haber / Özge MERİÇ