Yoğun ilgiyle devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Ay Işığında Sinema Geceleri" etkinliği devam ediyor. Etkinliğin 2. gecesinde Bizim Köyün Şarkısı adlı film bu kez Kapaklı'da göst

GÜNDEM 3.08.2018 18:10:00 0
Yoğun ilgiyle devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında Eski Belediye Meydanı’nda Bizim Köyün Şarkısı Filmi gösterime sunuldu. Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, kadrosunda ise Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yer aldığı Bizim Köyün Şarkısı filmi ilgiyle izlendi. Nostaljik bir gece yaşayan vatandaşlara patlamış mısır ve su ikramları da yapıldı.

 

AİLEMİZ İLE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK

 

“Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliğinden memnun kaldıklarını ifade eden sinema severler, sinemada izleyemedikleri  filmleri izleme fırsatı bulduğunu ve geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinliklerin ilçeye ayrı bir renk kattığını dile getirdi. Vatandaşlar, "Ailemiz ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik" dedi.

 

CİCİ BABAM FİLMİYLE DEVAM EDECEK

 

15 Ağustos tarihine kadar sürecek olan `Ay Işığında Sinema Geceleri' etkinliği kapsamında Muratlı, Kapaklı, Ergene, Marmaraereğlisi, Hayrabolu ve Saray ilçelerinde Düğüm Salonu, Bizim Köyün Şarkısı, Cebimdeki Yabancı ve Tatlım Tatlım filmleri Tekirdağlı vatandaşlarla buluşacak. Bu gece Saray Küçükyoncalı Düğün Salonu Bahçesi'nde saat 21:00'da Cici Babam adlı film izleyicilerle buluşacak. Yarın gece Büyükyoncalı Saray Belediyesi Ek Hizmet Binası Yanı Tören Alanı'nda saat 21:00'da Düğüm Salonu adlı film, 8 Ağustos Çarşamba günü Hayrabolu Şalgam'da saat 21:00'da Bizim Köyün Şarkısı adlı film, 9 Ağustos Perşembe günü Kapaklı Bülent Ecevit Parkı'nda saat 21:00'da  Cici Babam adlı film, 10 Ağustos Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Atatürk Parkı Plajı'nda saat 21:00'da Tatlım Tatlım adlı film, 13 Ağustos Pazartesi günü Ergene Velimeşe'de saat 21:00'da Düğüm Salonu adlı film, 14 Ağustos Salı günü Malkara Halk Parkı'nda saat 21:00 'da Cici Babam adlı film 15 Ağustos Çarşamba günü Muratlı İnanlı Çeşme'de saat 21:00'da Bizim Köyün Şarkısı adlı film gösterime girecek.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU