Bahçıvanlık için ter döktüler

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Lüleburgaz Personel Hizmetleri A.Ş. yetkilileri tarafından bahçıvan alımı sınavı yapıldı. Evrensekiz  arka yolunda bulunan yeni mezarlıkta yapılan sınava 95 a

GÜNDEM 3.08.2018 18:06:00 0
Bahçıvanlık için ter döktüler

Lüleburgaz Belediyesi’ne bağlı Lüleburgaz Personel Hizmetleri A.Ş.’ nin bahçıvan alımı için yapmış olduğu sınav, alanın geniş olması ve çimlerin biçilmeye müsait olması nedeniyle yeni mezarlıkta yapıldığı belirtildi. Sınava katılan 95 aday 35 derecelik sıcağın altında mezarlıkların arasında makineyle ot biçti.

 

KOMİSYONDAN GELECEK SONUCU BEKLİYORLAR


Bahçıvan olabilmek için sınava katılan adaylar hünerlerini sergilerken, yetkililer tarafından adaylara sözlü sorular da yöneltildi. Bahçıvan olarak alınacak 11 kişiden 2’sinin çim biçme, 4’ünün misinalı makine kullanımı, 4’ünün genel bahçe bahçıvanı, 1’inin de Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akadenisi’nde bahçe bahçıvanı olarak görevlendirileceği belirtildi. Sınava katılan adayların sıcak hava altında zorlandıkları görüldü. İş sahibi olabilmek için ellerinden geleni yapan adaylar şimdi  komisyondan gelecek sonucu bekliyor.

 

Haber / Özge MERİÇ