Vatandaş 'İmar Barışı' konusunda bilgilendirildi

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Lüleburgaz'da 'İmar Barışı' bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düz

GÜNDEM 27.07.2018 15:22:00 0
Vatandaş

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşa yönelik 'İmar Barışı' konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde  Altyapı Kentsel Şube Müdürü Yücel Çelebioğlu, İnşaat Mühendisi Ali Öztürk ile Elektrik Mühendisi Hasan Avşar, Lüleburgaz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Yeşim Çakır, Lüleburgaz Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Adak, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM 2018

 

 

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda İmar Barışı’nın 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapıları kapsadığı, başvuruların e-devlet üzerinden yapılacağı, İmar Kanununa göre alınmış yıkım kararları ve idari para cezalarının iptal edileceği konularında bilgi verildi. Son başvurunun ise 31 Ekim 2018 tarihine kadar yaptırılması gerektiği belirtildi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ